Sivas Haberlerim

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. İkinci Baskı Filmi Tanıtım Kokteyli Gerçekleşti

İkinci Baskı Filmi Tanıtım Kokteyli Gerçekleşti

SoleKinG SoleKinG -
31 0

Yönetmen koltuğunda Tolga Toga’nın olduğu, yapımcılığını Embay Medya , Turizmci ve yatırımcı Tahsin Durkaya ve Gülseren Çatalbaş’nın yaptığı, başrollerinde Tuvana Türkay ve Serhat Teoman’ın yer aldığı İkinci  Baskı filmi cekimleri Sığacık’ta başladı.

Aralık ayında beyaz perdede seyirciyle buluşacak filmin tanıtım kokteyli Sığacık Yakamoz Hotel’de yapıldı. Senaryosunun sır gibi saklandığı ve yılın iddialı filmleri arasında olacağı belirtilen filmin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı.

Tuvana Türkay, Serhat Teoman, Saygın Soysal , Burak Sarımola, Sefa Zengin, Elvan Bükülmez, Mustafa Şahbaz, Melih Özkaya, İpek Arıkan ve Ufuk Kaplanın yanı sıra Seferihisar İlçe Emniyet Müdürü Tahsin Kılıç, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Jandarma Komutanı Abdulkadir Şimşek katılım sağladı.

Filmin yönetmeni Tolga Toga , başarılı dizi ve sinema filmleriyle adını duyurmuş genç yönetmenlerden. Genç yaşına rağmen  reklam yönetmenliği konusunda da adını sıkça duyurmuştur.Ünlü reklamcı  Nihat Yıldız ile yaptığı işlerle  reklam dünyasına yeni bir soluk getirmiştir.

 

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir